Δίπλωμα αυτοκινήτου για ΑμεΑ

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης σε ότι αφορά την οδήγηση και τις δυνατότητες μετατροπής του οχήματος των ατόμων με κινητικά προβλήματα, είναι βέβαιο ότι θα σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Είμαστε πάντα σε συνεχή και άμεση συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (ΗΝΙΟΧΟΣ).

Ο ιδιοκτήτης και δάσκαλος της σχολής, Φιλιππάτος Στέφανος, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών του, παρακολούθησε πριν 2 χρόνια στη Γερμανία εiδικό σεμινάριο μαθημάτων οδήγησης με joystick, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που διδάσκει οδήγηση με joystick. Η εξυπηρέτηση μας είναι πάντα άμεση και με την μικρότερη δυνατή μετακίνηση του πελάτη, καθώς παραλαμβάνουμε από το σπίτι σας τα οποιαδήποτε έγγραφα, αλλά και τα μαθήματα οδήγησης πραγματοποιούνται με αφετηρία και τέλος αυτό.

mini steering wheel
Στις 25 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα εξέταση υποψήφιου οδηγού, με όχημα το οποίο ήταν διασκευασμένο με mini steering wheel από μηχανικό με ειδική εκπαίδευση στη Γερμανία από όπου και έχουμε την αποκλειστική αντιπροσωπεία για τη χώρα μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, (ΑΘΗΝΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΥΜΗΤΤΟΣ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΓΟΥΔΙ, ΖΩΦΡΑΦΟΥ, ΔΑΦΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Ν. ΣΜΥΡΝΗ,ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΑΛΙΜΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΒΟΥΛΑ, ΒΑΡΗ, κ.λ.π.)

Σημειωση: Υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα για άτομα που δεν μπορούν να βρουν στην περιοχή τους όχημα κατάλληλα διασκευασμένο.